Бесплатные работыПоискВакансииКонтакты
               
Заявки на написание информационных работ принимаются:
  1) по тел.: +38 (044) 599 39 56
                    +38 (095) 096 30 88

  2) в режиме online - через форму заказа на сайте
 

Новости:

АКЦИЯ - С другом веселее ))) Закажите работу с другом - и получите скидку 10% для каждого! Закажите 3 работы - и получите скидку 15% для каждого! >>>
Итак, друзья, начался новый учебный год! В этом году теплая осень балует нас погодой, а мы побалуем вас скидками ))) Тому, кто успеет заказать рабо >>>
ЗАКАЗАТЬ РАБОТУ ОЧЕНЬ ПРОСТО! Вы можете сделать заказ, оплатить работу и получить ее не выходя из дому! Сделать заказ очень просто через форму заказ >>>
"Нескучная осень!" Приведи друга - и получите скидку 10% на все работы! )) Акция действует до 15.11.2012 >>>
Акция "Скидочная осень"! Все клиенты, сделавшие заказ в Инфо-Центре до 30.11.2011 получают право на 5% скидку на сайте www.dakara.com.ua >>>
Все новости >>>

Статистика:




 
 

Контрольная: Інноваційний менеджмент (ID:43626)

НазваниеІнноваційний менеджмент (Код работы:43626)
Общая информация Раздел: Инновации и инновационный менеджмент
Вид работы: Контрольная
Объем: 20 стр.
Цена: 40 грн.
Код работы (ID): 43626
Добавлена: 23.04.2012
Просмотров: 715
NEW!!!Предварительный просмотр работы
СМОТРЕТЬ РАБОТУ >>>
СодержаниеЗміст

1.Індивідуальні і колективні експертні методи дослідження нововведень 2
2.Задача…………………………………………………………………………13
Головними джерелами інформації для визначення найкращого інноваційного рішення є реальні фактичні або плановані розробки фірми у галузі тих або інших нововведень. У випадку відсутності таких розробок їх пропонує й обґрунтовує сам студент.
Вибір найкращого нововведення провадиться на основі оцінної матриці (табл. 1).
Список літератури 20
Литература1. Краснокутська Н.В. Інноваційний менеджмент : навч. посіб. / Н.В. Краснокутська. – К. : КНЕУ, 2003. – 504 с.
2. Лапач С.Н. Статистика в науке и бизнесе / С.Н. Лапач, А.В. Чубенко, П.Н. Бабич. – К. : МОРИОН, 2002. – 640 с.
3. Фатхутдинов Р.А. Инновационный менеджмент : учебник для вузов / Р.А. Фатхутдинов. – [5-е изд.]. – СПб. : Питер, 2005. – 448 с.
4. Хает Г.Л. Корпоративная культура ценности человека / Г.Л. Хает, О.А. Медведєва. – Краматорск : ДГМА, 2001. – 268 с.
5. Хотяшева О.М. Инновационный менеджмент : учеб. пособ. / О.М. Хотяшева. –СПб. : Питер, 2005. – 318 с.
Дополн. информация4531
Рік написання:2010
Примечание Получить дополнительную информацию о работе можно, связавшись с нами по телефонам: (044)599-39-56; (044)2-235-235; 8-050-3-310-310; или E-mail: 5993956@mail.ru, admin@sessiya.com.ua
Заказать

Обратите внимание. Администрация сайта не несет никакой ответственности за содержание и достоверность материалов а также последствия, которые могут возникнуть вследствие их использования. Данные, касающиеся конкретных предприятий, названия предприятий, имена являются вымышленными, любое совпадение - случайно.

Смотрите также:
  • Інноваційний менеджмент

    1. Міжфірмова науково-технічна кооперація в інноваційних процесах 3 2. Тенденції інноваційної активності в Україні 7 Список використаної літератури 20
  • Інноваційний менеджмент

    Зміст 1. Особливості технологічних парків у Японії 3 2. Бізнес-інкубатори та їхня роль у інноваційному підприємництві 9 Список використаної літератури 17
  • Інноваційний менеджмент

    Зміст 1. Сутність та складові елементи інноваційної стратегії 3 2. Етапи розроблення інноваційної стратегії підприємства 8 Список використаної літератури 13
  • Інноваційний менеджмент

    ВСТУП 3 1. Визначення експортної конкурентоспроможності інновації 4 2. Загальнодержавне значення інновацій для економіки і національної безпеки держави 8 3. Розробіть на прикладі Вашої організації заходи спрямовані на зменшення загальної потреби в тепло- і електроенергії. Запропонуйте технології які б сприяли цій економії. 10 ВИСНОВКИ 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15
  • Функції інновацій та впровадження їх в інноваційний проект на підприємстві (на прикладі підприємства харчової промисловості)

    ВСТУП 3 РОЗДІЛ I 5 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Інноваційна діяльність як об’єкт управління 5 1.2. Інноваційний менеджмент як система 8 1.3. Оцінка ефективності інноваційної діяльності 12 Висновок до розділу I 18 РОЗДІЛ II 20 АНАЛІЗ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 20 2.1. Фінансово-економічна характеристика підприємства 20 2.2. Аналіз обсягів прибутку і рівня рентабельності підприємства 22 2.3. Оцінка фінансового стану та виявлення проблемних питань інноваційної діяльності підприємства 27 Висновок до розділу II 33 РОЗДІЛ III 34 РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 34 3.1. Вдосконалення організаційно-економічного механізму інвестиційно-інноваційної діяльності підприємства 34 3.2. Напрямки збалансованого управління активами підприємства 36 3.3. Сучасні проблеми та перспективи розвитку кондитерської фабрики 41 Висновок до розділу III 48 ВИСНОВКИ 50 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 52 ДОДАТКИ 56
 
 

Реклама:


Украинская Баннерная Сеть

Проверить аттестат
 

 ГлавнаяО насУслугиОплата и ценыЗаказПлатные работы  | Бесплатные работыПоискВакансииКонтакты
© ИНФО-ЦЕНТР - 2007-2019   |   Создание сайта - vbs.com.ua