Бесплатные работыПоискВакансииКонтакты
               
Заявки на написание информационных работ принимаются:
  1) по тел.: +38 (044) 599 39 56
                    +38 (095) 096 30 88

  2) в режиме online - через форму заказа на сайте
 

Новости:

АКЦИЯ - С другом веселее ))) Закажите работу с другом - и получите скидку 10% для каждого! Закажите 3 работы - и получите скидку 15% для каждого! >>>
Итак, друзья, начался новый учебный год! В этом году теплая осень балует нас погодой, а мы побалуем вас скидками ))) Тому, кто успеет заказать рабо >>>
ЗАКАЗАТЬ РАБОТУ ОЧЕНЬ ПРОСТО! Вы можете сделать заказ, оплатить работу и получить ее не выходя из дому! Сделать заказ очень просто через форму заказ >>>
"Нескучная осень!" Приведи друга - и получите скидку 10% на все работы! )) Акция действует до 15.11.2012 >>>
Акция "Скидочная осень"! Все клиенты, сделавшие заказ в Инфо-Центре до 30.11.2011 получают право на 5% скидку на сайте www.dakara.com.ua >>>
Все новости >>>

Статистика:




 
 

Курсовая: Облік сировини та покупних товарів на підприємстві ресторанного господарства (ID:43835)

НазваниеОблік сировини та покупних товарів на підприємстві ресторанного господарства (Код работы:43835)
Общая информация Раздел: Финансовый учет
Вид работы: Курсовая
Объем: 46 стр.
Цена: 60 грн.
Код работы (ID): 43835
Добавлена: 23.04.2012
Просмотров: 1133
NEW!!!Предварительный просмотр работы
СМОТРЕТЬ РАБОТУ >>>
СодержаниеВступ 2
1. Економічна сутність та значення сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 4
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 8
3. Стисла організаційно-економічна характеристика підприєства – мережі ресторанів «Таті» 12
4. Оцінка сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 23
5. Документальне оформлення надходження і використання сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 25
6. Бухгалтерський облік руху сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 33
7. Автоматизація обліку сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 37
Висновки і пропозиції 42
Список використаних джерел 44
ЛитератураСписок використаних джерел

1. Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.99 р. № 996-ХІV зі змінами і доповненнями.
2. Закон України „Про податок на додану вартість” від 27.06.97 № 403-97-ВР (зі змінами і доповненнями).
3. Закон України „Про оподаткування прибутку підприємств” від 22.05.97 № 283/97-ВР (зі змінами і доповненнями).
4. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 9 “Запаси”, затв. Наказом МФУ від 20.10.99 № 246.
5. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 16 “Витрати”, затв. Наказом МФУ від 31.12. 99 № 318.
6. План рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств і організацій», затв. Наказом МФУ від 30.11.99р. № 291 (із змінами і доповненнями).
7. Інструкція про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств і організацій.// затв. Наказом МФУ від 30.11.1999 №291 (зі змінами і доповненнями).
8. Інструкція по інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей грошових коштів, документів і розрахунків”, затв. Наказом МФУ від 11.08.94 № 69.
9. Положення про ведення касових операцій у національній валюті, затверджене Постановою Правління НБУ від 15.12.2004 №637.
10. Методичні рекомендації із застосування регістрів бухгалтерського обліку, затв.Наказом МФУ від 29.12.2000 № 356.
11. Алексєєва А.В., Веренич О.Г., Зябченко Г.В., Кузьменко О.П. Фінансовий облік. Практикум. – Київ: КНТЕУ, 2007.
12. Бутинець Ф.Ф. Бухгалтерський фінансовий облік. - 4-є вид., перероб. і доп. - Житомир: ФІТІ, 2007.
13. Веренич О.Г., Морозова Н.І. Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві. Методичні вказівки та завдання. – Київ: КНТЕУ, 2006.
14. Гладких Т.В. Фінансовий облік. Навчальний посібник. – К. Центр навчальної літератури, 2007. – 480 с.
15. Григоренко О.А. Навчально-методичний посібник з самостійного вивчення дисципліни „Готівкові операції і касове господарство” КТЕК КНТЕУ, 2006.
Дополн. информация4643
Рік написання:2010
Примечание Получить дополнительную информацию о работе можно, связавшись с нами по телефонам: (044)599-39-56; (044)2-235-235; 8-050-3-310-310; или E-mail: 5993956@mail.ru, admin@sessiya.com.ua
Заказать

Обратите внимание. Администрация сайта не несет никакой ответственности за содержание и достоверность материалов а также последствия, которые могут возникнуть вследствие их использования. Данные, касающиеся конкретных предприятий, названия предприятий, имена являются вымышленными, любое совпадение - случайно.

Смотрите также:
  • Аналіз інформації про нарахування і рух запасів на підприємстві

    ВСТУП 3 1 Облік сировини по закупівельній вартості на підприємстві громадського харчування у програмі «1С: Бухгалтерия 7.7 для Украины» 4 2 Облік сировини за цінами реалізації у програмі «1С: Бухгалтерия 7.7 для Украины» 8 3 Облік товарів на підприємстві громадського харчування 9 ВИСНОВКИ 17 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 18
  • Удосконалення механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства

    ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФУНКЦІОНУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Сутність та порядок формування комерційного доходу закладу ресторанного господарства 5 1.2. Цілі та методи управління доходами закладу ресторанного господарства 10 2. АНАЛІЗ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 15 2.1. Економічна характеристика підприємства 15 2.2 Аналіз механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства 19 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 25 3.1. Шляхи підвищення ефективності механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства 25 3.2. Планування комерційного доходу на основі цільового прибутку 31 ВИСНОВКИ 35 ЛІТЕРАТУРА 38 Додаток 1 40 Додаток 2 42
  • Організація обслуговування святкових заходів для дітей в закладах ресторанного господарства

    Вступ……………………………………………………………………………...3 Розділ І. Теоретичні аспекти обслуговування свят в закладах ресторанного господарства. І.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості………………...4 І.2. Святковий сервіс у ресторанах……………………………………..19 Розділ ІІ. Святкові заходи для дітей, що проводяться у ресторані „Люкс” (м. Львів)…………………………………………………………………………………..23 Розділ ІІІ. Удосконалення сервісних послуг у досліджуваному закладі ресторанного господарства…………………………………………………………...27 Висновки………………………………………………………………………..36 Список використаної літератури……………………………………………...38 Додатки………………………………………………………………………….40
  • "Облік товарів на підприємстві ""Аріал"""

    ВСТУП 2 1. Нормативна та законодавча база з обліку товарів 4 2. Методичні основи організації бухгалтерського обліку товарів 9 3. Організація бухгалтерською обліку товарів на підприємстві ТОВ „Аріал” 14 ВИСНОВКИ 27 Література 30 Додатки 32
  • Облік надходження та руху сировини, матеріальних цінностей на підприємстві ТОВ «Укртехбізнес»

    Облік надходження та руху сировини, матеріальних цінностей на підприємстві ТОВ «Укртехбізнес» Зміст 1. Характеристика підприємства ТОВ «Укртехбізнес» 2 2. Технологія обліку надходження та руху сировини, матеріальних цінностей на підприємстві 5 3. Характеристика первинних документів обліку 14 4. Технологія синтетичного та аналітичного обліку 21 5. Характеристика вихідних документів обліку 35 Висновки 40 Література 43 Додатки 44
 
 

Реклама:


Украинская Баннерная Сеть

Проверить аттестат
 

 ГлавнаяО насУслугиОплата и ценыЗаказПлатные работы  | Бесплатные работыПоискВакансииКонтакты
© ИНФО-ЦЕНТР - 2007-2019   |   Создание сайта - vbs.com.ua